Jäteveden lämmöntalteenotto

Jäteveden lämmöntalteenotto on kustannustehokkain tapa pienentää kiinteistön energiankulutusta.

 

Ecowec-hybridivaihdin voidaan kytkeä uusiin ja saneerauskiinteistöihin sekä lähes kaikkiin yleisimpiin lämmitysjärjestelmiin parantaen niiden toimintaa ja hyötysuhdetta.

TUTUSTU JÄTEVEDEN LÄMMÖNTALTEENOTTOON
Ecowec

Näin Ecowec toimii

Kiinteistöjen energiankulutus ja ilmastopäästöt ovat valtavat. Pelkästään lämpimän käyttöveden mukana viemäriin valuu jopa puolet asuinkerrostalojen vuotuisesta lämmitysenergiasta. Tämä hukkaenergia voidaan ottaa talteen ja hyödyntää Ecowec-hybridivaihtimella.

LUE LISÄÄ
Energiatehokas kaukolämpöjärjestelmä

Ecowec wasteHEAT - kaukolämpöjärjestelmä ja jäteveden lämmöntalteenotto
Ecowec wasteHEAT – energiatehokas kaukolämpöjärjestelmä jäteveden lämmöntalteenotolla. Yhteistyössä Nibe Energy Systems Oy kanssa.
Ecowec wasteHEAT

Ecowec suunnitteluopas


Vuoden 2024 alussa uusittu Ecowec suunnitteluohje sisältää havainnollisia kuvia ja taulukoita arkkitehdeille ja LVI-suunnittelijoille.
Lataa suunnitteluohjeet

Energiatehokkaampi maalämpöjärjestelmä

Ecowec sewerHEAT jäteveden lämmön talteenottojärjestelmä
Maalämpöjärjestelmä voidaan suunnitella entistä energiatehokkaammaksi lisäämällä Ecowec -hybridivaihdin, joka nostaa maalämpöliuoksen lämpötilaa ja lataa kesäaikana maalämpökaivoja.
Lue lisää

Ota Yhteyttä Ecowec-tiimiin

Ota yhteyttä Ecowec-tiimiin, kun haluat tietää lisää miten Ecowec-järjestelmät voivat auttaa säästämään lämmityskustannuksissa. Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua löytämään parhaan ratkaisun kiinteistösi lämmitystarpeisiin.

Ota yhteyttä
Ecowec-tiimi