Ecowec-lämmönvaihtimet

Ecowec-lämmönvaihtimet ovat lähes huoltovapaita putkilämmönvaihtimia. Ne soveltuvat kiinteistöihin, uimahalleihin, pesuloihin, suurtalouskeittiöihin, panimoihin ja teollisuuden prosessien jätevesille, jotka sisältävät kiintoaineksia.

 

Ecowec-lämmönvaihtimet voidaan kytkeä kaikkiin olemassa oleviin lämmitysjärjestelmiin parantamaan lämmitysjärjestelmien tehoa ja hyötysuhdetta.

 

Ecowec-tuotteet ja -järjestelmät ovat kehitetty, patentoitu ja valmistettu Suomessa vastuullisesti ja ympäristöpäästöjen vähentämiseksi.

 

 

 

PYYDÄ TARJOUS
Ecowec

Kerrostaloon, hotelliin, kylpylään ja teollisuuteen

Ecowec-kiinteistövaihtimet valitaan kiinteistöjen kokonaisvedenkulutuksen, asuntojen määrän tai kulku- ja tilavarausten mukaan. Jos kiinteistön vedenkulutus ja asuntojen lukumäärä ylittää lämmönvaihtimelle suositellun määrän, niin järjestelmään voidaan lisätä useampi lämmönvaihdin.

 

Kylpylöissä, uimahalleissa ja sairaaloissa kiinteistöjen jätevedet saattavat sisältää klooria tai muita aggressiivisia kemikaaleja, joten niihin suositellaan erikoiskäsiteltyjä Ecowec-kylpylävaihtimia.

 

Teollisuusprosessien ja jätevesien osalta Ecowec-teollisuusvaihtimet ja niiden määrä valitaan halutun tehon ja hyötysuhteen mukaan.

Ecowec
1. Kiinteistövaihtimet

Ecowec B- ja R-sarjan kiinteistövaihtimet soveltuvat asuinkiinteistöjen, hotellien, sairaaloiden ja pesuloiden jätevesille

Kategorian tuotteet

Ecowec
2. Kylpylävaihtimet

Ecowec HST-sarjan kylpylävaihtimet soveltuvat kylpylöihin, uimahalleihin ja aggressiivisille jätevesille

Kategorian tuotteet

Ecowec
3. Teollisuusvaihtimet

Ecowec X-sarjan teollisuusvaihtimet soveltuvat teollisuuteen ja prosesseihin sekä aggressiivisille jätevesille

Kategorian tuotteet

Ecowec-lietelämmönvaihdin
4. Lietelämmönvaihdin

Ecowec-lietelämmönvaihdin on jätevedenpuhdistamoille ja biovoimalaitoksille tarkoitettu lämmönvaihdin, joka soveltuu myös yhteiskuntajätteen lietteelle.

Kategorian tuotteet

Ecowec wasteHEAT - kaukolämpöjärjestelmä ja jäteveden lämmöntalteenotto
5. Järjestelmät

Ecowec-järjestelmät ovat projektikohtaisia lämmityksen ja lämmöntalteenoton kokonaisratkaisuja.

Kategorian tuotteet

Ecowec groundHEAT&COOL on hybridilämmitysjärjestelmä, joka sisältää jäteveden lto ja energiapaalut
Ecowell -energiapaalut

Energiapaalut ovat kestävä energiantuotantomuoto, joka tarjoaa hyötyä myös ympäristölle.

Lue lisää (Ecowell)
Ecowec groundHEAT&COOL on hybridilämmitysjärjestelmä, joka sisältää jäteveden lto ja energiapaalut
Ecowec groundHEAT&COOL

Ecowec groundHEAT&COOL hyödyntää jäteveden lämpöä ja rakennuksen teräspaaluihin asennettuja energiakeräimiä eli energiapaaluja.

Katso tuote
Ecowec sewerHEAT jäteveden lämmön talteenottojärjestelmä
Ecowec sewerHEAT

Ecowec sewerHEAT -järjestelmällä kiinteistön jätevedet muuttuvat lämmön lähteeksi.

Katso tuote
Ecowec wasteHEAT - kaukolämpöjärjestelmä ja jäteveden lämmöntalteenotto
Ecowec wasteHEAT

Ecowec wasteHEAT on energiatehokas kiinteistön lämmityksen kokonaisratkaisu

Katso tuote
Ecowec
Ecowec XB10 HST

Ecowec® XB10 HST on vahvistettu paineluokan PN6 hybridivaihdin. Se on suunniteltu teollisuuslaitoksiin, pesuloihin, sairaaloihin ja muihin kiinteistöihin, jossa hukataan suuria määriä energiaa ottamatta niistä lämpöä talteen.

Katso tuote
Ecowec
Ecowec XR10 HST

Ecowec® XR10 HST on vahvistettu paineluokan PN6 hybridivaihdin. Se on suunniteltu teollisuuslaitoksiin, pesuloihin, sairaaloihin ja muihin kiinteistöihin, jossa hukataan suuria määriä energiaa ottamatta niistä lämpöä talteen.

Katso tuote
Ecowec
Ecowec XF10 HST

Ecowec® XF10 HST on vahvistettu paineluokan PN6 hybridivaihdin. Se on suunniteltu teollisuuslaitoksiin, pesuloihin, sairaaloihin ja muihin kiinteistöihin, jossa hukataan suuria määriä energiaa ottamatta niistä lämpöä talteen.

Katso tuote
Ecowec-lietelämmönvaihdin
Ecowec-lietelämmönvaihdin

Ecowec-lietelämmönvaihdin on vedenpuhdistamoille tarkoitettu lämmönvaihdin, joka soveltuu myös lietteen kuumentamiseen ja viilentämiseen.

Katso tuote
Ecowec
Ecowec B10 HST

Ecowec® B10 HST on suunniteltu uimahalleihin, kylpylöihin, pesuloihin, sairaaloihin, teollisuusprosesseihin ja muihin käyttökohteisiin, joissa teräkseltä vaaditaan erikoiskestävyyttä hapettavien tai syövyttävien aineiden johdosta.

Katso tuote
Ecowec
Ecowec R10 HST

Ecowec® R10 HST on suunniteltu uimahalleihin, kylpylöihin, pesuloihin, sairaaloihin, teollisuusprosesseihin ja muihin käyttökohteisiin, joissa teräkseltä vaaditaan erikoiskestävyyttä hapettavien tai syövyttävien aineiden johdosta.

Katso tuote
Ecowec S10 putkilämmönvaihdin
Ecowec S-sarjan putkilämmönvaihtimet

Ecowec® S-sarja on rakenteeltaan modulaarinen ja se voidaan toimittaa työmaalle valmiiksi koottuna tai osina, jolloin se on helppo asentaa ahtaampiin tiloihin.

Katso tuote
Ecowec
Ecowec B10

Ecowec® B10 on suunniteltu isoihin asuinrakennuksiin, hotelleihin, teollisuuslaitoksiin, pesuloihin, sairaaloihin ja muihin kiinteistöihin, jossa hukataan suuria määriä energiaa ottamatta niistä lämpöä talteen.

Katso tuote
Ecowec
Ecowec B8

Ecowec® B8 on suunniteltu saneerauskohteisiin, joissa on kapeita kulkuväyliä. Se soveltuu isompiin rivitaloihin ja kerrostaloihin, joissa vedenkulutus on yli 3000 m³ vuodessa.

Katso tuote
Ecowec
Ecowec B3

Ecowec® B3 on suunniteltu rivi- ja pienkerrostaloihin, joissa vedenkulutus on yli 1000 m³ vuodessa.

Katso tuote
Ecowec
Ecowec R10

Ecowec® R10 on suunniteltu isoihin asuinrakennuksiin, hotelleihin, teollisuuslaitoksiin, pesuloihin, sairaaloihin ja muihin kiinteistöihin, jossa hukataan suuria määriä energiaa ottamatta niistä lämpöä talteen.

Katso tuote
Ecowec
Ecowec R8

Ecowec® R8 on suunniteltu saneerauskohteisiin, joissa on kapeita kulkuväyliä. Se soveltuu isompiin rivitaloihin ja kerrostaloihin, joissa vedenkulutus on yli 3000 m³ vuodessa.

Katso tuote
Ecowec
Ecowec R3

Ecowec® R3 on suunniteltu rivi- ja pienkerrostaloihin, joissa vedenkulutus on yli 1000 m³ vuodessa. Vaihtimeen integroitu lämmönvaihdin mahdollistaa mm. käyttöveden esilämmityksen, aurinkolämmön hyödyntämisen tai ilmastoinnin viilennyksen.

Katso tuote

Palaa kategorioihin

Ecowec on rakenteeltaan putkilämmönvaihdin

Ecowec on rakenteeltaan putkilämmönvaihdin, joten se soveltuu kaikille kiinteistöjen jätevesille ja teollisuuden prosessinesteille, jotka sisältävät kiintoaineksia. Lämmönvaihdin ei itsessään käytä sähköä, eikä siinä ole liikkuvia tai irrotettavia osia. Jätevesiä ei tarvitse suodattaa ennen lämmönvaihdinta tai säilöä erillisiin puskurisäiliöihin, vaan jätevedet voidaan ohjata suoraan painovoimaisella tai paineviemäröintikytkennällä.

 

Ecowec valmistetaan Suomessa ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä ja lämmönsiirtopinnat käsitellään elektrolyysikiillotuksella itsepuhdistuvuuden ja korroosion estämiseksi. Lämmönvaihtimen tekninen käyttöikä normaalien kiinteistön jätevesien osalta on 50-100 vuotta.

 

Ecowec valitaan kiinteistövaihtimissa kokonaisvedenkulutuksen tai asuntojen määrän mukaan. Jos kiinteistön vedenkulutus ja asuntojen lukumäärä ylittää lämmönvaihtimelle suositellun määrän, niin järjestelmään voidaan lisätä useampi lämmönvaihdin.

 

Ecowec