Ecowec R3

Ecowec® R-sarjan hybridivaihtimet sisältävät vakiona lisävaihtimet, joihin voidaan kytkeä muita lämmönlähteitä tai kiinteistön viilennyskierto. R-sarjan tuotteet voidaan kytkeä kaikkiin lämpöpumppujärjestelmiin.

Ota yhteyttä!
Ecowec

Ecowec R3 hybridivaihdin kiinteistöihin

Ecowec® R3  20 650,00€


Hintaan lisätään 24 % arvonlisävero.

 

Ecowec® R3 on suunniteltu rivi- ja pienkerrostaloihin, joissa vedenkulutus on yli 1000 m³ vuodessa. Vaihtimeen integroitu lämmönvaihdin mahdollistaa mm. käyttöveden esilämmityksen, aurinkolämmön hyödyntämisen tai ilmastoinnin viilennyksen.

 

Suositus: 1 kpl Ecowec R3 – 20-30 asuntoa tai 3000 m3/vuosi – useampi Ecowec R3, jos kiinteistössä on enemmän asuntoja tai vedenkulutus on suurempaa.

 

Kytkentäsuositus: Vaatii paineellisen jäteveden ohjauksen vaihtimeen jätevesipumppaamolla sekä kytkennän  lämpöpumppuun. Lämmöntalteenottoa voidaan tehostaa kytkemällä useampia hybridivaihtimia sarjaan ja/tai rinnan samaan järjestelmään.

 

Virtaamat: Jätevesipuolen maksimivirtaama 30 l/s, lämmönkeruupuolen maksimivirtaama 20 l/s, virtaavien nesteiden maksimilämpötila 80 C.

 

Mitat: Leveys 550 mm, Korkeus 1550 – 1650 mm, Paino 200 kg (tyhjä), 500 kg (käytössä).

 

Paineluokka: PN4

Päämittakuva Tuottotaulukko

Voimmeko auttaa?

Jäteveden lämmöntalteenotto on kustannustehokkain tapa pienentää kiinteistön energiankulutusta. Asuinrakennuksen vuotuisesta lämmitysenergian kulutuksesta n. 30 % menee käyttöveden lämmitykseen ja sitä kautta viemäriin. Energiatehokkaissa A-luokan kiinteistöissä käyttöveden sisältämän energian osuus lämpötaseesta on yli 50 %. Viemäriin johdettavasta jätevedestä on mahdollista ottaa talteen lämpöenergiaa ja käyttää sitä uudelleen Ecowec-hybridivaihtimen avulla.

KYSY TARKEMMIN
Ecowec