Ecowec groundHEAT&COOL

Ecowec groundHEAT&COOL on energiatehokas hybridilämmitysjärjestelmä, joka hyödyntää jäteveden lämpöä ja rakennuksen energiapaaluja.

Ota yhteyttä!
Ecowec groundHEAT&COOL on hybridilämmitysjärjestelmä, joka sisältää jäteveden lto ja energiapaalut

Ecowec groundHEAT&COOL

Ecowec groundHEAT&COOL – Energiatehokas hybridilämmitysjärjestelmä
Ecowec groundHEAT&COOL on energiatehokas hybridilämmitysjärjestelmä, joka hyödyntää jäteveden lämpöä ja rakennuksen teräspaaluihin asennettuja energiakeräimiä eli energiapaaluja. Se soveltuu myös pohjavesialueille, kun lämmönkeruu nesteenä toimii puhdas vesi. Järjestelmä tarjoaa kesäisen viilennyksen energiapaaluista, varastoimalla samalla jäteveden lämmön ja viilennyksen lauhdelämmön kiinteistön perustuksiin.

 

Ecowec groundHEAT&COOL -järjestelmän toimitussisältö
Järjestelmän laitteet valitaan ja mitoitetaan kiinteistön lämmön- ja viilennystarpeen mukaan. Järjestelmä toimitetaan yhtenä laitepakettina kytkentäohjeineen, jonka putkiurakoitsija asentaa työmaalla. Laitetoimitukseen sisältyy käyttöönottotuki ja takuuaikainen etäseuranta.

 

Ecowec groundHEAT&COOL on kestävä valinta
Ecowec groundHEAT&COOL -hybridijärjestelmä säästää energiakustannuksissa ollen samalla askel kohti kestävämpää tulevaisuutta. Ecowecin visio on luoda ratkaisuja, jotka hyödyttävät sekä asiakkaita että ympäristöä. Ecowec groundHEAT&COOL -järjestelmä on esimerkki tästä visiosta käytännössä: se on investointi paitsi säästöihin, myös puhtaampaan ja vihreämpään tulevaisuuteen.

 

Tutustu energiapaaluihin tarkemmin osoitteessa www.ecowell.fi.

Katso myös referensseistä As Oy Tampellan Bulevardi, jossa järjestelmä on käytössä.

Esite

Voimmeko auttaa?

Jäteveden lämmöntalteenotto on kustannustehokkain tapa pienentää kiinteistön energiankulutusta. Asuinrakennuksen vuotuisesta lämmitysenergian kulutuksesta n. 30 % menee käyttöveden lämmitykseen ja sitä kautta viemäriin. Energiatehokkaissa A-luokan kiinteistöissä käyttöveden sisältämän energian osuus lämpötaseesta on yli 50 %. Viemäriin johdettavasta jätevedestä on mahdollista ottaa talteen lämpöenergiaa ja käyttää sitä uudelleen Ecowec-hybridivaihtimen avulla.

KYSY TARKEMMIN
Ecowec