Ecowec wasteHEAT

Ecowec wasteHEAT on energiatehokas kiinteistön lämmityksen kokonaisratkaisu. Järjestelmässä yhdistyvät perinteinen kaukolämmön lämmönvaihdin ja energiatehokkuutta merkittävästi lisäävä Ecowec jäteveden lämmöntalteenottojärjestelmä.

 

Tutustu energiatehokkaampaan kaukolämpöratkaisuun!

Ota yhteyttä!
Ecowec wasteHEAT - kaukolämpöjärjestelmä ja jäteveden lämmöntalteenotto

Ecowec wasteHEAT

Energiatehokas ratkaisu kiinteistön lämmitykseen

Ecowec wasteHEAT on edistyksellinen ja energiatehokas järjestelmä kiinteistöjen lämmitykseen, jossa yhdistyvät perinteinen kaukolämmön lämmönvaihdin ja jäteveden lämmöntalteenottojärjestelmä. Tämän ansiosta jäteveden sisältämä lämpö voidaan kierrättää takaisin kiinteistön ja käyttöveden lämmitykseen, vähentäen merkittävästi kaukolämmön tarvetta.

 

Toimitussisältö ja asennus

Järjestelmän laitteet valitaan ja mitoitetaan asiakaskohtaisesti kiinteistön lämmöntarpeen mukaan. Järjestelmä toimitetaan täydellisenä laitepaketina, johon sisältyvät kytkentäohjeet ja käyttöönottotuki. Pakettiin kuuluu myös takuuaikainen etäseuranta, joka varmistaa järjestelmän tehokkaan toiminnan.

 

Luotettavaa toimintaa ja säästöjä

Ecowec wasteHEAT-järjestelmän hankinta takaa laitteiden energiatehokkaan ja luotettavan yhteistoiminnan eri olosuhteissa. Järjestelmä integroituu kiinteistön taloautomaatioon ja huoltoyhtiön valvontaan, mikä säästää huoltokustannuksia. Järjestelmän tuotto ja säästöt ovat myös helposti todennettavissa.

 

Säästä energiaa ja rahaa

Kokonaisuudessaan Ecowec wasteHEAT-järjestelmä on merkittävä askel kohti kestävämpiä lämmitysratkaisuja kiinteistöissä. Sen innovatiivinen yhdistelmä kaukolämmön lämmönvaihtimesta ja jäteveden lämmöntalteenotosta edustaa modernia teknologiaa, joka säästää energiaa ja rahaa.

 

Tutustu energiatehokkaampaan kaukolämpöratkaisuun:

Energiatehokkaampi kaukolämpöjärjestelmä

 

Yhteistyössä Niben kanssa

Yhteistyö Niben kanssa varmistaa järjestelmän laitteiden korkean laadun ja teknisen osaamisen. Tämä kumppanuus tuo lisäarvoa sekä toiminnallisesti että taloudellisesti.

 

Esite
As Oy Helsingin Atolli

As Oy Helsingin Atolli
Jätkäsaareen rakentuu As Oy Helsingin Atolli, jonka lämmitysjärjestelmäksi valittiin Ecowec wasteHEAT.

Tutustu kohteeseen.

Voimmeko auttaa?

Jäteveden lämmöntalteenotto on kustannustehokkain tapa pienentää kiinteistön energiankulutusta. Asuinrakennuksen vuotuisesta lämmitysenergian kulutuksesta n. 30 % menee käyttöveden lämmitykseen ja sitä kautta viemäriin. Energiatehokkaissa A-luokan kiinteistöissä käyttöveden sisältämän energian osuus lämpötaseesta on yli 50 %. Viemäriin johdettavasta jätevedestä on mahdollista ottaa talteen lämpöenergiaa ja käyttää sitä uudelleen Ecowec-hybridivaihtimen avulla.

KYSY TARKEMMIN
Ecowec