Ecowec R10

Ecowec® R-sarjan hybridivaihtimet sisältävät vakiona lisävaihtimet, joihin voidaan kytkeä muita lämmönlähteitä tai kiinteistön viilennyskierto. R-sarjan tuotteet voidaan kytkeä kaikkiin lämpöpumppujärjestelmiin.

Ota yhteyttä!
Ecowec

Ecowec R10 hybridivaihdin kiinteistöihin

Ecowec® R10  32 960,00€


Hintaan lisätään 24 % arvonlisävero.

 

Ecowec® R10 on suunniteltu isoihin asuinrakennuksiin, hotelleihin, teollisuuslaitoksiin, pesuloihin, sairaaloihin ja muihin kiinteistöihin, jossa hukataan suuria määriä energiaa ottamatta niistä lämpöä talteen. Vaihtimeen integroitu lämmönvaihdin mahdollistaa mm. käyttöveden esilämmityksen, aurinkolämmön hyödyntämisen tai ilmastoinnin/lattiaviilennyksen viilennyksen.

 

Suositus: 1 kpl Ecowec R10 – 60-70 asuntoa tai 6000 m3/vuosi – useampi Ecowec R10, jos kiinteistössä on enemmän asuntoja tai vedenkulutus on suurempaa.

 

Kytkentäsuositus: Paineellinen jäteveden ohjaus vaihtimeen jätevesipumppaamolla ja kytkentä  lämpöpumppuun. Lämmöntalteenottoa voidaan tehostaa kytkemällä useampia hybridivaihtimia sarjaan ja/tai rinnan samaan järjestelmään.

 

Virtaamat: Jätevesipuolen maksimivirtaama 50 l/s, lämmönkeruupuolen maksimivirtaama 20 l/s, virtaavien nesteiden maksimilämpötila 80 C.

 

Mitat: Leveys 950 mm, Korkeus 2000 – 2100 mm, Paino 500 kg (tyhjä), 1400 kg (käytössä)

 

Sovellusalueet: jätevedet, allasvedet, höyryt, lauhdenesteet, prosessinesteet

 

Paineluokka: PN4

Päämittakuva Tuottotaulukko

Voimmeko auttaa?

Jäteveden lämmöntalteenotto on kustannustehokkain tapa pienentää kiinteistön energiankulutusta. Asuinrakennuksen vuotuisesta lämmitysenergian kulutuksesta n. 30 % menee käyttöveden lämmitykseen ja sitä kautta viemäriin. Energiatehokkaissa A-luokan kiinteistöissä käyttöveden sisältämän energian osuus lämpötaseesta on yli 50 %. Viemäriin johdettavasta jätevedestä on mahdollista ottaa talteen lämpöenergiaa ja käyttää sitä uudelleen Ecowec-hybridivaihtimen avulla.

KYSY TARKEMMIN
Ecowec