Ecowec S-sarjan putkilämmönvaihtimet

Ecowec® S-sarjan putkilämmönvaihdin on kylpylöihin ja teollisuuteen tarkoitettu vastavirtatekniikkaan perustuva lämmönvaihdin. Se on suunniteltu jätevesille ja prosessinesteille, joissa ei ole suuria kiintoaineksia.

 

Ota yhteyttä!
Ecowec S10 putkilämmönvaihdin

Ecowec S-sarja

Ecowec S-sarjan putkilämmönvaihdin on kehitetty erityisesti kylpylöiden ja teollisuuden tarpeisiin. Lämmönvaihdin hyödyntää vastavirtatekniikkaa, joka tehostaa lämmönsiirtoa ja soveltuu erinomaisesti harmaille vesille, kuten suihku- ja pesuvesille, sekä prosessinesteille, joissa kiintoaineen pitoisuus on vähäinen.

 

Modulaarinen rakenne

Ecowec S-sarjan putkilämmönvaihdin on suunniteltu modulaariseksi, mikä mahdollistaa sen toimittamisen asiakkaalle joko valmiiksi koottuna tai osina. Modulaarinen rakenne takaa sujuvan asennuksen myös haasteellisiin tiloihin. Sen limittäin porrastetut putkistot alentavat laitteen korkeutta, tehden siitä ihanteellisen vaihtoehdon tilaa säästävään asennukseen.

Rakenteensa johdosta lämmönvaihdin on myös helposti purettavissa huolto- ja kunnossapitotoimenpiteitä varten.

 

Suunnittelussa huomioitavaa

On tärkeää ottaa huomioon jo suunnitteluvaiheessa, että Ecowec S-sarjan putkilämmönvaihtimet vaativat toimiakseen paineviemäröinnin ja erillisen kylmäpuskurivaraajan.

S-sarjan putkilämmönvaihtimiin jätevesi ajetaan sisään pumpattuna paineviemäröinnillä. Tämä varmistaa jäteveden läpivirtauksen sekä tehokkaamman lämmönsiirron lämmönvaihtimessa.

Toisin kuin Ecowec hybridilämmönvaihtimissa, S-sarjan putkilämmönvaihtimet tarvitsevat erillisen kylmäpuskurivaraajan lämpöpumppujärjestelmiin kytkettäessä.

 

Projektituote

Ecowec S-sarjan putkilämmönvaihdin suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Yksilöllinen projektikohtainen suunnittelu takaa, että asiakas saa parhaan mahdollisen ratkaisun, olipa kyseessä yksittäinen laite tai kattava järjestelmä. Ecowec Oy:n omistautuminen korkealaatuiseen kotimaiseen tuotantoon mahdollistaa tiukan laadunvalvonnan läpi koko tuotantoprosessin, varmistaen lämmönvaihtimien pitkän käyttöiän ja luotettavuuden.

 

Ota Yhteyttä Ecowec-tiimiin

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Ecowec voi auttaa sinua putkilämmönvaihtimiin liittyvissä kysymyksissä, ota yhteyttä Ecowec-tiimiin. Asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan sinua löytämään parhaat ratkaisut hankkeenne tarpeisiin. Yhteystiedot löydät täältä.

 

 

S30-putkilämmönvaihdin

Voimmeko auttaa?

Jäteveden lämmöntalteenotto on kustannustehokkain tapa pienentää kiinteistön energiankulutusta. Asuinrakennuksen vuotuisesta lämmitysenergian kulutuksesta n. 30 % menee käyttöveden lämmitykseen ja sitä kautta viemäriin. Energiatehokkaissa A-luokan kiinteistöissä käyttöveden sisältämän energian osuus lämpötaseesta on yli 50 %. Viemäriin johdettavasta jätevedestä on mahdollista ottaa talteen lämpöenergiaa ja käyttää sitä uudelleen Ecowec-hybridivaihtimen avulla.

KYSY TARKEMMIN
Ecowec