As Oy Helsingin Visio

As Oy Helsingin Visio on SRV:n rakentama uusi ja energiatehokas kerrostalo on Helsingin Kalasatamassa. Kiinteistössä on 240 asuntoa ja päiväkoti hyvien kulkuyhteyksien välittömässä läheisyydessä REDI-kauppakeskuksen päällä. Rakenteilla oleva Visio on SRV:n omakehitteinen hanke. Omakehitteiset asuntokohteet ovat SRV:n kehittämiä hankkeita, jotka SRV myy sijoittajalle pääosin ennen rakentamisen aloittamista. Visio on myyty kansainväliselle kiinteistösijoitysyhtiö Patrizialle.

 

Kiinteistössä muodostuu merkittävästi jätevettä, jonka lämpö kierrätetään Ecowec-hybridivaihtimien kautta lämpöpumpulle, joka vähentää kaukolämmön kulutusta merkittävästi käyttöveden lämmityksen osalta. Ecowec LTO-järjestelmä on lähes huoltovapaa ja sen käyttöikä on useita kymmeniä vuosia.

 

Artikkeleita As Oy Helsingin Visiosta:

https://news.cision.com/fi/srv-yhtiot-oyj/r/helsingin-kalasataman-neljanteen-tornitaloon-tulee-240-vuokra-asuntoa-palveluiden-ja-erinomaisten-li,c3683570

 

https://www.srv.fi/tiedotteet/srv-on-myynyt-patrizialle-240-asuntoa-ja-tilat-paivakodille-helsingin-kalasataman-neljannen-tornitalon-rakentaminen-alkaa/

 

 

Hyödyt
Jäteveden lämmöntalteenotto

Jätevesien lämpö kierrätetään takaisin kiinteistön kuuman käyttöveden tuottoon.

Vähennä kaukolämmön kulutusta

Järjestelmä vähentää merkittävästi kaukolämmön kulutusta kuuman käyttöveden lämmityksestä.

Ecowec

Voimmeko auttaa?

Jäteveden lämmöntalteenotto on kustannustehokkain tapa pienentää kiinteistön energiankulutusta. Asuinrakennuksen vuotuisesta lämmitysenergian kulutuksesta n. 30 % menee käyttöveden lämmitykseen ja sitä kautta viemäriin. Energiatehokkaissa A-luokan kiinteistöissä käyttöveden sisältämän energian osuus lämpötaseesta on yli 50 %. Viemäriin johdettavasta jätevedestä on mahdollista ottaa talteen lämpöenergiaa ja käyttää sitä uudelleen Ecowec-hybridivaihtimen avulla.

KYSY TARKEMMIN
Ecowec